Jag heter PO Åhman och är personen bakom Tanka Tankar.

 

Till vardags arbetar jag på TrainingLab i Göteborg med föreläsning, utbildning och som inspiratör i syfte att stödja företag och organisationer i deras förändrings- och utvecklingsarbete  inom områdena Organisationsutveckling, Ledarskap, Kommunikation och Omvärldsspaning

 

Som person har jag alltid varit nyfiken och låtit mig inspireras av nya intryck.

Det kan vara att resa, läsa, gå på utställningar, lyssna på föredrag eller umgås med spännande människor. Man kan kort och gott säga att jag samlar på intryck.

 

I mina uppdrag har jag stor nytta av alla dessa intryck då jag ofta har rollen att leverera nya spännande aha-upplevelser som får människor att lyfta blicken och se nya möjligheter.

 

Tanka Tankar föddes för drygt sju år sedan som ett inspirationsbrev där jag paketerade mina intryck i syfte att inspirera och skapa nyfikenhet.

 

Med stöd av all den positiva respons jag fått kring inspirationsbreven Tanka Tankar finns sedan 2010 Tanka Tankar som en kreativ kommunikationsplattform på nätet.

 

Ni får gärna lämna kommentarer och önskemål på startsidan. Jag kan säkert inte tillgodose allt, men det kommer definitivt att väcka nya tankar.

 

Ni når mig via po@tankatankar.se  eller 0708 437851